صفحه اصلی / آموزش / طرز تهیه مسقطی انار
طرز تهیه مسقطی انار
طرز تهیه مسقطی انار

طرز تهیه مسقطی انار

طرز تهیه مسقطی انار

موادلازم:

  • آب انار طبیعی ۲٫۵ پيمانه
  • شکر ۳/۴ پيمانه
  • نشاسته ۴ قاشق سوپخورى
  • کره ۳۰ گرم
  • پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
آب انار رو با نشاسته در ظرفى ريخته روی گاز مرتب هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد سپس شکر و کره را اضافه می کنیم مجدد مرتب هم میزنیم تا شفاف شود. یک قاشق پودر زلاتین رو با یه ته فنجون آب سرد حل میکنیم و روی بخار آب میزاریم تا حل بشه بعد به مایه مسقطی اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم . وقتى مایه از حرارت افتاد در قالب مورد نظر که چربش کردیم میریزیم و چهار ساعت در يخچال میزاریم تاببندد.
من برای براق شدنش وقتی از قالب درآوردم چند قاشق بریلو قرمز هم روی مسقطیم ریختم .

نکته:
حتمابراى برگرداندن ازقالب, قالب راچندثانيه درابجوش قراردهيد.

طرز تهیه مسقطی انار

 

درباره وحید امیرزاده

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه دویماج

طرز تهیه دویماج

طرز تهیه دویماج ، از غذاهای سنتی آدربایجان به شمار می رود. این غذا برای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *