صفحه اصلی / آموزش / طرز تهیه مسقطی انار
طرز تهیه مسقطی انار
طرز تهیه مسقطی انار

طرز تهیه مسقطی انار

طرز تهیه مسقطی انار

موادلازم:

  • آب انار طبیعی 2.5 پيمانه
  • شکر 3/4 پيمانه
  • نشاسته 4 قاشق سوپخورى
  • کره 30 گرم
  • پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
آب انار رو با نشاسته در ظرفى ريخته روی گاز مرتب هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد سپس شکر و کره را اضافه می کنیم مجدد مرتب هم میزنیم تا شفاف شود. یک قاشق پودر زلاتین رو با یه ته فنجون آب سرد حل میکنیم و روی بخار آب میزاریم تا حل بشه بعد به مایه مسقطی اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم . وقتى مایه از حرارت افتاد در قالب مورد نظر که چربش کردیم میریزیم و چهار ساعت در يخچال میزاریم تاببندد.
من برای براق شدنش وقتی از قالب درآوردم چند قاشق بریلو قرمز هم روی مسقطیم ریختم .

نکته:
حتمابراى برگرداندن ازقالب, قالب راچندثانيه درابجوش قراردهيد.

طرز تهیه مسقطی انار

 

درباره وحید امیرزاده

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه قیمه یزدی

طرز تهیه قیمه یزدی

طرز تهیه قیمه یزدی ، خورش (خورشت) قيمه يكي از خورشهاي اصيل ايرانيست كه در شهرهاي …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *