صفحه اصلی / آموزش / طرز تهیه مافین پرتقال خشخاشی
طرز تهیه مافین پرتقال خشخاشی
طرز تهیه مافین پرتقال خشخاشی

طرز تهیه مافین پرتقال خشخاشی

طرز تهیه مافین پرتقال خشخاشی
موادلازم :

  • ٢ پيمانه و ١/٣ پيمانه ارد يا همان ٢٩٢ گرم
  • ١/٢ ليوان شكر يا همان ١٠٠ گرم
  • ١/٤ پيمانه شكر قهوهاي يا همان ٥٠ گرم
  • ٣ ق غ دانه خشخاش
  • ٢ ق چ بيكينگ پودر
  • ١/٤ ق چ جوش شيرين
  • ١/٢ ق چ نمك
  • ١/٢ پيمانه يا همان ١١٥ گرم كره
  • اب و پوست رنده شده ٢ ليمو زرد
  • اب و پوست رنده شده ١ پرتغال
  • ٢ عدد تخم مرغ دمای اتاق
  • ١/٢ پيمانه با همان ١٢٠ گرم ماست لطفا سرد نباشه
  • ١ ق چ وانيل
  • يك مقدار شكر

طرز تهيه :
در يك ظرف مواد خشك رو با هم مخلوط كنيد بذاريد كنار .
در ظرف ديگه با دستگاه كره اب شده
اب ليمو و پوست ليمو اب پرتقال و رنده پرتقال رو خوب با هم مخلوط كنيد.
تخم مرغ اول رو مخلوط كنيد با مواد وقتي مخلوط شد بعد تخم مرغ دوم تا خوب مخلوط شود .
حالا مواد خشك بايد با تر مخلوط بشه.
خيلي آرام مخلوط كنيد در حدي كه مواد مخلوط بشه زياد بهم نزنيد مواد اين مافين حالت سفت داره .
فر از قبل بايد روي ٤٢٥ فارنهايت يا همان ٢١٨ گرم شود .
قالب مافين اسپري روغن بزنيد يا از كپسول استفاده كنيد .
با قاشق بستني خوري داخل كپسول ها بريزيد لطفا زياد پر نكنيد.
روي هر كدوم يك مقدار شكر بريزيد .
داخل فر با درجه بالا براي ٥ دقيقه
اصلا در فر رو باز نكنيد درجه رو پايين بياريد روي ٣٧٥ فارنهايت يا همان ١٩٠ براي ١٠ تا ١٣ دقيقه .
اين مافين خيلي خوشمزه هستش
مخصوصا وقتي گرم هستش .

درباره وحید امیرزاده

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه بورک کباب

طرز تهیه بورک کباب

طرز تهیه بورک کباب مواد لازم: ▪️۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ▪️به تعداد لازم خمیر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *