صفحه اصلی / آموزش / طرز تهیه اسلایس کارامل و زنجبیل
طرز تهیه اسلایس کارامل و زنجبیل
طرز تهیه اسلایس کارامل و زنجبیل

طرز تهیه اسلایس کارامل و زنجبیل

طرز تهیه اسلایس کارامل و زنجبیل

تعداد : 35-30 عدد

مواد لازم:

  • کیک شکلاتی 250 گرم
  • کره 40 گرم
  • شکلات کارامل 100 گرم
  • خامه 100 میلی‌لیتر
  • شکلات سفید، رنده‌شده 200 گرم
  • شربت کارامل 40 گرم
  • بیسکویت پتی‌بور، پودرشده 130 گرم
  • پسته، خردشده 50 گرم
  • بادام‌هندی، خردشده 50 گرم
  • زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
  • ترافل شکلاتی 50 گرم

برای تزیین:

  • شکلات سفید، برای تزیین 200 گرم
  • پودر پسته، برای تزیین 2 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه :

1 تابه مربع 20×20 سانتی‌متر یا تابه مستطیل 17×23 سانتی‌متر را با فویل آلومینیوم بپوشانید، طوریکه فویل از دو طرف تابه آویزان بماند.
2 کیک شکلاتی و کره را با هم در غذاساز بریزید تا کیک پودر شده و با شکلات مخلوط شود.
3 روی فویل کف تابه را با پودر کیک شکلاتی بپوشانید و فشار دهید تا منسجم شود.
4 شکلات کارامل و خامه را مخلوط کرده، روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات آب شود.
5 شکلات سفید را اضافه کرده، مخلوط کنید تا شکلات سفید نیز آب شود.
6 شربت کارامل را اضافه کنید. تابه را از روی حرارت برداشته، پودر بیسکویت، زنجبیل، پسته و بادام‌هندی را اضافه کرده و مخلوط کنید.
7 مواد گرم را بلافاصله در تابه روی کیک بریزید و صاف کنید.
8 روی مواد ترافل شکلاتی بریزید و با دست فشار دهید تا به مواد بچسبد، سپس روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید.
9 اسلایس را از فریزر درآورده و به اندازه دلخواه برش دهید، سپس روی آن را با شکلات سفید و پسته تزیین کنید.

درباره وحید امیرزاده

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه رول های پنیری مرغ

طرز تهیه رول های پنیری مرغ طرز تهیه رول های پنیری مرغ , در اینجا، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتقالب وردپرسسئو