صفحه اصلی / آموزش / طرز تهیه اسلایس کارامل و زنجبیل
طرز تهیه اسلایس کارامل و زنجبیل
طرز تهیه اسلایس کارامل و زنجبیل

طرز تهیه اسلایس کارامل و زنجبیل

طرز تهیه اسلایس کارامل و زنجبیل

تعداد : ۳۵-۳۰ عدد

مواد لازم:

  • کیک شکلاتی ۲۵۰ گرم
  • کره ۴۰ گرم
  • شکلات کارامل ۱۰۰ گرم
  • خامه ۱۰۰ میلی‌لیتر
  • شکلات سفید، رنده‌شده ۲۰۰ گرم
  • شربت کارامل ۴۰ گرم
  • بیسکویت پتی‌بور، پودرشده ۱۳۰ گرم
  • پسته، خردشده ۵۰ گرم
  • بادام‌هندی، خردشده ۵۰ گرم
  • زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
  • ترافل شکلاتی ۵۰ گرم

برای تزیین:

  • شکلات سفید، برای تزیین ۲۰۰ گرم
  • پودر پسته، برای تزیین ۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه :

۱ تابه مربع ۲۰×۲۰ سانتی‌متر یا تابه مستطیل ۱۷×۲۳ سانتی‌متر را با فویل آلومینیوم بپوشانید، طوریکه فویل از دو طرف تابه آویزان بماند.
۲ کیک شکلاتی و کره را با هم در غذاساز بریزید تا کیک پودر شده و با شکلات مخلوط شود.
۳ روی فویل کف تابه را با پودر کیک شکلاتی بپوشانید و فشار دهید تا منسجم شود.
۴ شکلات کارامل و خامه را مخلوط کرده، روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات آب شود.
۵ شکلات سفید را اضافه کرده، مخلوط کنید تا شکلات سفید نیز آب شود.
۶ شربت کارامل را اضافه کنید. تابه را از روی حرارت برداشته، پودر بیسکویت، زنجبیل، پسته و بادام‌هندی را اضافه کرده و مخلوط کنید.
۷ مواد گرم را بلافاصله در تابه روی کیک بریزید و صاف کنید.
۸ روی مواد ترافل شکلاتی بریزید و با دست فشار دهید تا به مواد بچسبد، سپس روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید.
۹ اسلایس را از فریزر درآورده و به اندازه دلخواه برش دهید، سپس روی آن را با شکلات سفید و پسته تزیین کنید.

درباره وحید امیرزاده

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه توپک کدو حلوایی

طرز تهیه توپک کدو حلوایی

طرز تهیه توپک کدو حلوایی مواد لازم : بيسكوييت جمانه پودر شده ٢٠٠ گرم كدو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *