صفحه اصلی / آموزش / طرز تهیه اسلایس کارامل و زنجبیل
طرز تهیه اسلایس کارامل و زنجبیل
طرز تهیه اسلایس کارامل و زنجبیل

طرز تهیه اسلایس کارامل و زنجبیل

طرز تهیه اسلایس کارامل و زنجبیل

تعداد : 35-30 عدد

مواد لازم:

  • کیک شکلاتی 250 گرم
  • کره 40 گرم
  • شکلات کارامل 100 گرم
  • خامه 100 میلی‌لیتر
  • شکلات سفید، رنده‌شده 200 گرم
  • شربت کارامل 40 گرم
  • بیسکویت پتی‌بور، پودرشده 130 گرم
  • پسته، خردشده 50 گرم
  • بادام‌هندی، خردشده 50 گرم
  • زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
  • ترافل شکلاتی 50 گرم

برای تزیین:

  • شکلات سفید، برای تزیین 200 گرم
  • پودر پسته، برای تزیین 2 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه :

1 تابه مربع 20×20 سانتی‌متر یا تابه مستطیل 17×23 سانتی‌متر را با فویل آلومینیوم بپوشانید، طوریکه فویل از دو طرف تابه آویزان بماند.
2 کیک شکلاتی و کره را با هم در غذاساز بریزید تا کیک پودر شده و با شکلات مخلوط شود.
3 روی فویل کف تابه را با پودر کیک شکلاتی بپوشانید و فشار دهید تا منسجم شود.
4 شکلات کارامل و خامه را مخلوط کرده، روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات آب شود.
5 شکلات سفید را اضافه کرده، مخلوط کنید تا شکلات سفید نیز آب شود.
6 شربت کارامل را اضافه کنید. تابه را از روی حرارت برداشته، پودر بیسکویت، زنجبیل، پسته و بادام‌هندی را اضافه کرده و مخلوط کنید.
7 مواد گرم را بلافاصله در تابه روی کیک بریزید و صاف کنید.
8 روی مواد ترافل شکلاتی بریزید و با دست فشار دهید تا به مواد بچسبد، سپس روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید.
9 اسلایس را از فریزر درآورده و به اندازه دلخواه برش دهید، سپس روی آن را با شکلات سفید و پسته تزیین کنید.

درباره وحید امیرزاده

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه کیک شکلاتی با سس شکلات

طرز تهیه کیک شکلاتی با سس شکلات

طرز تهیه کیک شکلاتی با سس شکلات تخم مرغ ۳ عدد آرد دو لیوان شکر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتقالب وردپرس