صفحه اصلی / آموزش / طرز تهیه بادمجان شکم پر
طرز تهیه بادمجان شکم پر
طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر
مواد لازم:

  • بادمجان دلمه ای
  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • پیاز خرد شده 2 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی 4 ق غ
  • قارچ خرد شده
  • کنسرو ذرت
  • فلفل دلمه ای نگینی خرد شده
  • پنیر پیتزا
  • نمک و فلفل و زرد چوبه و آویشن و‌دارچین و زیره و کاری به مقدار لازم

مواد لازم برای سس:

  • پیاز خرد شده 1 عدد
  • گوجه فرنگی رنده شده 5 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه

 

طرز تهیه:
پیازهارا خورد کرده با گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم، فلفل دلمه را افزوده، نمک، فلفل، کاری، پاپریکا، زیره، آویشن، ادویه های دلخواه میزنیم، رب را اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.
قارچ ها را خرد کرده و تفت میدهیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم.
بادمجانها را پوست کنده جوری که سر آن جدا نشود از وسط نصف میکنیم، با قاشق شکم بادمجانهارا مقداری خالی میکنیم و در روغن سرخ میکنیم.
وسط بادمجانها را هم خرد کرده و تفت میدهیم و به مواد میانی می افزاییم.

سس:
در ماهیتابه پیاز را خرد کرده تفت میدهیم و کنار میگذاریم.
گوجه فرنگی های رنده شده را تویه ظرف دیگه میگذاریم روی حرارت تا کامل آبش کشیده شود، بعد پیاز داغ و نمک و زرد چوبه را به آن اضافه میکنیم.
توی ظرف مورد نظر سس گوجه فرنگی رو میریزیم، بادمجانها را میچینیم، وسط آنها را با مایه گوشتی پر میکنیم، روی آنها مقداری پنیر پیتزا میریزیم و در فر 180 درجه میگذاریم تا روی پنیرها طلایی شود.

درباره وحید امیرزاده

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه کیک شکلاتی با سس شکلات

طرز تهیه کیک شکلاتی با سس شکلات

طرز تهیه کیک شکلاتی با سس شکلات تخم مرغ ۳ عدد آرد دو لیوان شکر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتقالب وردپرس