صفحه اصلی / آموزش / طرز تهیه کیک پودینگ موکا
طرز تهیه کیک پودینگ موکا
طرز تهیه کیک پودینگ موکا

طرز تهیه کیک پودینگ موکا

طرز تهیه کیک پودینگ موکا

مواد لازم :

  • تخم مرغ4عدد
  • شكر 1پ (آرناميس:من3/4پ شكر قهوه اى ريختم )
  • شير1پ
  • روغن مايع 1پ
  • بكينگ پودر2ق چ
  • وانيل 1ق چ
  • پودرقهوه 2ق م
  • نمك ميوه يك پنس
  • آرد 1پ+3/4پ
  • پودركاكاىو 1/4پ+1ق غ پر
  • پودينگ وانيلى 1بسته(آرناميس:من مارك دكتر اوتكر استفاده كردم)

نكته: اگر از پودينگ شكلاتى استفاده ميكنين از مقدار پودركاكاىو دستور فقط همون 1ق غ رو ميريزيم و 1/4پ پودركاكاىو حذف ميشه و به جاى اون 1/4پ آرد به مقدار آردمون اضافه ميشه كه مقدار آرد دستورمون ميشه2پ كامل
تخم مرغ به دماى محيط رسيده رو با شكر و وانيل كامل ميزنيم بعد روغن مايع و شير رو بهش اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم بعد تمامى مواد خشكمون رو كه سه بار الك كرديم در چند مرحله اضافه ميكنيم و هم ميزنيم بعد داخل قالب چرب شده ميريزيم وطبقه وسط فر به مدت 45-50دقيقه با حرارت 180قرار ميدهيم اگر قالب كوچك باشه زمان بيشترى براى پخت احتياج هست
براى روى كيك هم بعد از پخت ميتونين از گاناش يا هر كرمى كه دوست دارين يا حتى بدون كرم سرو كنين

درباره وحید امیرزاده

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه قیمه یزدی

طرز تهیه قیمه یزدی

طرز تهیه قیمه یزدی ، خورش (خورشت) قيمه يكي از خورشهاي اصيل ايرانيست كه در شهرهاي …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *