صفحه اصلی / آموزش / طرز تهیه دلمه به
طرز تهیه دلمه به
طرز تهیه دلمه به

طرز تهیه دلمه به

طرز تهیه دلمه به

طرز تهیه :

پياز وگوشت چرخ كرده و زردچوبه و فلفل سياه يك قاشق رب رو تفت دادم،
برنج رو يك ساعت خيس كردم ١٠ دقيقه داخل آب جوش جوشوندم
لپه خيس خورده رو حدود دو ساعت گذاشتم بپزه،
لپه،برنج،(كشمش،زرشك،گردو خورد شده)هركدوم در صورت تمايل،
رو به مخلوط گوشت اضافه كنيد وكمي تفت بدين،
سر بِه رو جدا كنيد داخل به رو با قاشق چايخوري آروم خالي كنيد(طوري كه به سوراخ نشه)
داخل بِه رو از مواد پر كنيد سرش رو بزاريد
داخل سس بزاريد
براي سس:
پياز وزردچوبه ودوقاشق پر رب رو سرخ كنيدو فلفل ونمك وكمي پودر دارچين ،آلو خيس خورده ،مقداري ازبِه رو كه از داخلش خارج كرديد،سركه وكمي شكر(اگه ميخواين ملس بشه)رو اضافه كنيد آب بريزيد تا سس بجوشه
بِه هاي پرشده رو داخل سس بزاريد(نصف بِه داخل سس باشه) تاحدود ٤٥ دقيقه بپزه،
موقع سرو كمي جعفري خورد شده روي بِه بريزيد،

💥پ ن:وقتي به رو خالي كرديد داخل كمي سركه وآب بزاريد تا سياه نشه. .
💥پ ن٢: ميتونيد سبزي رو هم داخل مواد بريزيد وسرخ کنید

درباره وحید امیرزاده

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه قیمه یزدی

طرز تهیه قیمه یزدی

طرز تهیه قیمه یزدی ، خورش (خورشت) قيمه يكي از خورشهاي اصيل ايرانيست كه در شهرهاي …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *